buitensport

Buitensporten op de Hondsrug

Buitenleven aan de Bosrand is trotse partner van Buiten(sport)Beentjes. Trainer Maurice traint enthousiaste buitenmensen om fitter, vitaler en weerbaarder te worden.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan het trainingsaanbod voor volwassenen en de jeugd. Neem contact op voor meer informatie of volg ons op de socials!

aanbod

Groepstraining

Met NatuurlijkSportief groepstrainingen sport je op je eigen niveau met een kleine groep mensen die er net als jij van houden om buiten te zijn en zichzelf uit te dagen in de natuur. Ervaringen delen, elkaar motiveren en helpen om te verbeteren.

Personal training

Wil je fit worden, herstellen van een blessure, in beweging blijven of werken aan je weerbaarheid en vind je het fijn om dat op een leuke manier, buiten in de natuur te doen? Dan is een NatuurlijkSportief Personal Training door Maurice ideaal voor jou!

volg natuurlijksportief

Jeugd

Het mooiste avontuur beleef je buiten in de natuur. Wat je leert als kind, is de basis voor de rest van je leven. Daarom nemen wij graag kinderen mee naar buiten. Om weer ouderwets te spelen, fysiek te ontwikkelen en avonturen te beleven.

Zakelijk

Dat je lekkerder werkt nadat je buiten hebt bewogen, dat is ondertussen wel bekend. Maar ook dat het erg lastig is om zelf het initiatief te nemen om dat te doen, juist op momenten dat het zo belangrijk is. Wij nemen je graag mee naar buiten voor een actieve, frisse neus.

meer informatie
Groepstrainingen NatuurlijkSportief Emmen e.o.

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt.

Uitdagende, maar toegankelijke training. Geschikt voor sportieve mensen die een extra uitdaging willen en graag buiten in de natuur hun grenzen verleggen om zo nog fitter, sterker en sneller te worden.

Er zijn twee vaste traininglocaties in de omgeving Emmen. De Grote Rietplas (Emmen) en de Odoornerdennen (Odoorn).

Daarnaast organiseren wij regelmatig specials op diverse locaties in het mooie Drenthe.

Kijk voor actuele trainingstijden en locaties op de website.

Kosten per les van 60 min

1. Je kunt kiezen voor een losse les €10
2. Je kunt kiezen voor een 5 rittenkaart € 40
3. Je kunt kiezen voor een 10 rittenkaart € 70
4. Je kunt kiezen voor een jaarabonnement € 450

Losse personaltrainingen zijn €45,- per les, wil je een traject in, dan maken we een prijs op maat.

Locatie Grote Rietplas Emmen (zomer)

BASIS
ZOMER zaterdagochtend 9:30 uur

Locatie Odoornernennen Odoorn 

BASIS
maandagavond 19:30 uur

BASIS
WINTER zaterdagochtend 9:30 uur

buitensport artikelen

Laat je inspireren door onze buitenbeleving blogs. Ontdek hoe jij de natuur dichter bij huis brengt. Geniet van de seizoenen en het buiten zijn. Leer over de natuur middels onze natuureducative artikelen.