over ons

van Randstad naar Bosrand

Wij zijn geboren en getogen op het eiland van Dordrecht, we zijn dus eigenlijk echte schapenkoppen. Maar in 2017 gooiden we het roer om! We verruilden ons drukke en hectische bestaan in de Randstad voor de Drentse bosrand. 

Een enorme stap, die voelde als emigreren in eigen land. We lieten vrienden, familie, werk en onze vertrouwde omgeving achter ons en begonnen helemaal opnieuw. Met een droom, een ultiem verlangen en vooral met een grote rugzak vol liefde voor elkaar en de natuur.

Gewoon buiten, Buitengewoon!

even voorstellen

volg Buitenleven aan de Bosrand

meer informatie
Ons leven aan de Drentse bosrand

We verruilden ons drukke bestaan in de Randstad voor de Drentse bosrand. We wonen in een heerlijk huis met een heerlijke lap grond op steenworp afstand van het bos. Met een prachtige oude beuk en een fijne moestuin in de tuin. We delen deze plek graag met iedereen die het fijn vindt de natuur te beleven.

In 2020 zijn wij hard aan het werk om een nieuwe workshop locatie te creëren aan huis. Op deze manier kunnen wij wat langere workshops/evenementen aanbieden op onze eigen locatie.

We zijn gezegend met een grote biologische moestuin aan huis. Seizoen 2021 komt er een grote kruidentuin en een kweekkas bij. Alle evenementen en workshops bij onze locatie kunnen genieten van onze fijne (moes)tuin. Op onze blog delen we graag de voortgang en tips over deze heerlijke plek.

Er zijn geregeld speciale evenementen. In de toekomst combineren wij graag al onze kennis op het gebied van natuureducatie en buitensport tot inspirerende en actieve evenementen.

persoonlijke artikelen

Buiten leven natuurlijk beleven sport gewoon aan de bosrand!